BI-800/3K-kylmävitriini, 3 hyllytasoa

Tuotekoodi: 1009441
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

BI-800/3K-kylmävitriini

Perinteinen linjastolasikko kaarevalla yläosalla ja syvällä kylmäaltaalla. Kylmävitriini sopii erinomaisesti kahvilinjastoon. Lasikon runko on valmistettu pitkäikäisestä ja kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Lasikko-osan päädyt ja itsepalvelupuolen kääntyvät luukut ovat akryyliä, välihyllyt sekä palvelupuolen liukuovet ovat puolestaan lasia. Lasikko korostaa tuotteiden näkyvyyttä kirkkaalla valaistuksella ja lasikon ilmava rakenne luo myyvän esillepanon.

Lasikon lämpötilaa ohjataan elektronisen termostaatin lämpötilanäytön avulla. Lasikon tehokas kylmäkonekasetti käyttää ympäristöystävällisiä kylmäaineita toiminnassaan.

Runko-osan rst-välihyllyllä varustettujen, lukittavien kylmäkaappien tilalle voidaan asentaa myös GN-mitoitettuja vetolaatikoita.

  • Pituus: 803 mm
  • Sähkö: 230V/1N/50hz, 0,7 kW
  • Hyllytasoja: 3

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.