Blanco GD-L 1/2 -kansi kauhalovella

Tuotekoodi: 1002727
MPN: 550675
20,48€
ALV 0%

Tilaustuote

Tuotetiedot

Blanco GD-L 1/2 -kansi kauhalovella
Yleiskäyttöiset GD-L-linjan kannet sopivat kaikkiin GN-astioihin. Kannen kahvan alla on syvennys mikä tekee kannen nostosta turvallista ja suojaa käyttäjää palovammoilta. GD-L-kannessa on kauhalovi, minkä ansiosta se on erinomainen vaihtoehto ruokalanlinjastossa käytettäväksi kanneksi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita vastaamaan ammattikeittiöiden ruoka-aineiden säilytystarpeita.

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön vuosiksi. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. Ruostumaton teräs on korroosiota kestävää ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lämpötiloja GN-astiat kestävät -40°C ja 280°C asteen väliltä. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieeniset ja helposti puhdistettavissa. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Sopii koon 1/2 teräsastioihin
  • Kahvallinen