Blanco GDD 1/2 -kansi tiivisteellä

Tuotekoodi: 1002714
MPN: 1550661
44,58€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Blanco GDD 1/2 -kansi tiivisteellä
GDD-linjan kansissa on silikonitiivisteet, joiden avulla GN-astia voidaan sulkea tiiviisti. Vaikka kansi on tiivis, voidaan se nostaa vaivattomasti ilmanvaihtoaukon ansiosta, joka päästää ylimääräisen paineen suljetusta GN-astiasta. Kannen päällä on myös silikonitiivistettä luiston estämiseksi GN-astioiden pinoamisen helpottamiseksi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita vastaamaan ammattikeittiöiden ruoka-aineiden säilytystarpeita. GDD-linjan kansi silikonitiivisteellä kestää lämpötiloja -40°C ja 280°C asteen väliltä.

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön vuosiksi. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. Ruostumaton teräs on korroosiota kestävää ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieeniset ja helposti puhdistettavissa. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Sopii koon 1/2 teräsastioihin
  • Tiivisteellinen