Blanco GDS-U 1/1 -saranallinen kansi

Tuotekoodi: 1002732
MPN: 566910
85,68€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Blanco GDS-U 1/1 -saranallinen kansi
GDS-U-linjan saranakannellinen kansi sopii koon 1/1 GN-astioihin. Sen avulla voidaan vähentää lämpöhävikkiä ja pitää ruoka lämpimänä kattauksen aikana. Lämpöhävikin vähentäminen avaamalla sarankannen toinen puoli kerralla vaihtelemalla avattavia puolia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita vastaamaan ammattikeittiöiden ruoka-aineiden säilytystarpeita.

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön vuosiksi. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. Ruostumaton teräs on korroosiota kestävää ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lämpötiloja GN-astiat kestävät -40°C ja 280°C asteen väliltä. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieeniset ja helposti puhdistettavissa. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Sopii koon 1/1 teräsastioihin
  • Saranallinen