Blanco GN-P 1/3-100 -keittoastia 325x176x100mm, 4L

Tuotekoodi: 1002820
MPN: 1565815
35,12€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilapäisesti loppu

TILAUSTUOTE

Tuotetiedot

Blanco GN-P 1/3-100 -keittoastia
Perforoitu GN-keittoastia sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen esimerkiksi yhdistelmähöyrystimellä. Ne ovat erinomainen työväline kasvisten höyrystämiseen, keittämiseen ja ruoan siivilöintiin. Perforointi mahdollistaa nopeat ruoanvalmistus ja jäähdytys ajat.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita helpottamaan säilytystarpeita.

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön vuosiksi. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. GN-astiat ovat helposti pinottavissa kauluksiensa ja huolellisesti viimeisteltyjen kulmiensa ansiosta. Ruostumaton teräs on korroosiota kestävää ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lämpötiloja GN-astiat kestävät -40°C ja 280°C asteen väliltä. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieeniset ja helposti puhdistettavissa. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.
  • Perforoitu
  • Mitat: 325 x 176 mm, syvyys 100 mm
  • Tilavuus: 4 litraa
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Sopii käytettäväksi GN 1/3-100 teräsastian kanssa

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu