Frymaster OCF 2FQE30U1LQ3Z17 -rasvakeitin

SKU: 1014984
MPN: 2FQE30U1Q300006
Pyydä tarjous!
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

Frymaster OFC 2FQE30U1LQ3ZBL17 -rasvakeitin

Frymaster OFC -rasvakeittimet tarjoavat seuraavan sukupolven ympäristöystävälliset hyödyt, sekä kustannussäästöjä käyttäjälle. Sähkökäyttöiset rasvakeittimet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. OFC -sarjan rasvakeittimet ovat terveellinen vaihtoehto ympäristölle, asiakkaille ja työntekijöille. Niiden öljyhävikki on erittäin alhainen mikä näkyy alahaisena energiankulutuksena. Rasvakeittimet kuluttavat 40 % vähemmän öljyä. Sisään rakenneluilla suodatinjärjestelmillä ja korkealla tuoreen ja käytetyn öljyn suhteella, OFC -rasvakeittimet voivat pidentää öljyn käyttöikää 92 %, mikä tarkoittaa, että uudelleentäyttöjä tarvitsee tehdä harvemmin.

Frymaster OFC -rasvakeittimiä käytetään SMART4U -ohjaimella, joka ohjaa käyttäjän kaikkien käyttö- ja huoltovaiheiden läpi. Ohjain tukee segmentoitua ruoanlaittoa, siihen voi ohjelmoida 20 tuoteohjelmaa, kuormituskorjauksia ja ohjattuja pikahuoltotoimenpiteitä, mikä tekee OCF -rasvakeittimistä helppokäyttöisiä ja työvoimaa säästäviä. Se tarkkailee ja ilmoittaa öljyntason, käyttöiän, ruoanlaittokertojen määrän ja rasvakeittimen suorituskyvyn. Ojain omaa myös toimitilan tyhjäkäyntiajalle, jolloin öljyä voidaan pitää alemmissa lämpötiloissa.

Helppokäyttöiset rasvakeittimet hoitavat ruoan kypsentämisen, jolloin työntekijöiden ei tarvitse huolehtia tästä, mikä vähentää heidän riskiä altistua kuumalle öljylle käsittelyn aikana. Avoin paistoallas mahdollistaa turvalliset, helpot ja esteettömät huolto- ja puhdistustoimenpiteet. Rasvankeittimessä on myös automaattisen korin nostot ja laskut, mikä lisää turvallisuutta. Automaattinen öljynlisäysjärjestelmä pitää öljyn tuoreena ja täynnä, mikä vähentää manuaalista öljynkäsittelyä. Sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä on nopea ja kätevä, mikä helpottaa öljyn säännöllistä suodattamista, korottaen ruoanlaatua pitäen öljyn puhtaana murusista ja muista epäpuhtauksista. Jokainen öljyallas on erikseen ohjattu ja voi jatkaa ruoanlaittoa, kun muita altaita esimerkiksi öljyä suodatetaan.

  • 40% vähemmän öljyä
  • 10% energian säästö
  • 2 rasva-allasta, joista toinen jaettu
  • Tilavuus: 1 x 15 litraa (13,6kg) ja jaettu 2 x 7,5 litraa (6,8kg)
  • Automaattinen korin nosto ja lasku
  • Ohjelmoitava 20 tuotetta per allas
  • Rasvansuodatus
  • Rasvanlisäys automaattisesti tarpeen mukaan
  • Ulkomitat: leveys 793 mm, syvyys 785 mm, korkeus 1384 mm
  • Sähköliitäntä 400/3/50, 2 x 17 kW

Toimitusaika:
1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa, hinta on laskettu usd 1,10 kurssilla ja laskutus perustuu aina tuotteen maahantulopäivän kurssiin

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu