Hamilton Beach Rio HBB250R-CE -tehosekoitin, kulho 1,3L

SKU: 1007197
MPN: HBB250-CE
328,00€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

Hamilton Beach Rio -tehosekoitin, malli: HBB250R-CE

Hamilton Beach Rio -tehosekoitin on tehokas ammattikäyttöön suunniteltu ja valmistettu tehosekoitin. Tehosekoittimen Wave-Action™ -systeemi ohjaa seosta alaspäin kohti sekoittimen teriä, saaden aikaan pehmeän ja hienon koostumuksen. Sekoitin pysyy tukevasti pystyssä Sure Grip™- jalkaosan ansiosta ja soveltuu näin ollen kiireiseenkin baaritiskin laitevalikoimaan. 

Tehosekoittimen kytkinkappaleet ovat muoviset. Teriä sekoittimessa on neljä ja ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sekoittimen moottorin teho on 1/2 hp ja mahdollistaa kaksi nopeusvaihtoehtoa ja pulse-toiminnon. Kytkimiä on helppo käyttää ja ne ovat hyvin esillä hallittavissa. Kulho on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista ja sen vetoisuus on 1,3 litraa. Tehosekoittimesta on saatavissa myös malli, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho.

  • Teho: 1/2 hp
  • Terät: neljä, valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Polykarbonaattikulho 1,3 litraa
  • Nopeuksia kaksi ja pulse-toiminto
  • Sähkö: 230/1/50
  • Mitat: leveys 165 mm, syvyys 203 mm ja korkeus laite 152 mm + kulho 254 mm

Toimitusaika: 1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu