Moretti Forni Neapolis 6 -pizzauuni

SKU: 1010337
16 343,00€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

Neapolis 6 Moretti Forni -pizzauuni | Paista napolilainen pizza alle minuutissa!

Oletko haaveillut paistavasi maailman parasta pizzaa? Nyt se on mahdollista! Neapolis 6 Moretti Forni -pizzauunilla valmistat aitoa napolilaista pizzaa muutamassa minuutissa. Tarjoile ohutpohjaiset pizzat kuumina ja tuoreina asiakkaallesi aitoon italialaiseen tapaan.

Moretti Fonzin -uunit toimivat takuuvarmasti maksimilämpötilassaan. Ne ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käytetty älykkäimpiä ratkaisuja virrankulutukseen ympäristöä kunnioittaen. Heidän Neapolis-uuninsa on maailman tehokkain sähkötoiminen uuni 510°C asteen lämpötilallaan ja sillä voi paistaa napolilaisen pizzan alle minuutissa.

Uunin ulkokuori on valmistettu teräslevystä ja se on viimeistelty korkealämpötilan epoksijauhemaalilla. Tyyliltään ulkorakenne on jälkiteollinen pyöristetyllä napolilaistyylisellä kaasuhupulla. Uunikammio on tehty täysin tulenkestävästä materiaalista. Paistopohja on valmistettu Biscotto di Sorrento -savesta ja uunin aukko on raskasta valurautaa. Uunissa on korkean tiheyden kaksoiseristys korkeisiin lämpötiloihin.

Uunia ohjataan kätevästi digitaalisen ohjauspaneelin välityksellä. Uunin sisäkaton ja pohjan lämpötiloja voidaan säätää itsenäisesti. Sisäiset ilmanohjaimet minimoivat lämmönvuodon ja takaavat yhtenäisen lämmönjakautumisen uunissa. Lämmitys tapahtuu vastusten välityksellä ja uuni voi saavuttaa 510°C asteen maksimilämpötilan yhdessä tunnissa ja 45 minuutissa.

  • Ohjelmoitava: 20 ohjelmaa
  • Kapasiteetti: 6 x 330 mm pizzaa
  • Maksimilämpötila: 510°C
  • 510°C asteen käyttövalmius saavutetaan: 1 t 45 min
  • Ulkomitat: korkeus 199,5 cm, syvyys 178,6 cm, leveys 108,4 cm
  • Uunikammion mitat: korkeus 15 cm, syvyys 113 cm, leveys 75 cm
  • Paino: 525 kg
  • Sähköliitäntä: 400V/3N/50-60 Hz, 14,7 kW max
  • Kulutus: 6,5 kW/h

Toimitusaika: 1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu