Salaattibaarivaunu 4xGN1/1, alaslaskettavat luukut

Tuotekoodi: 1014166
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Salaattibaari, 4 x GN 1/1 

Salaattibaarivaunu, joka soveltuu ruokapaikkojen, noutopöytien tai kauppojen take away-salaattipöydäksi tuoreiden salaattien esillepanoon. Salaattibaari toimii kylmäkierrolla ja pitää tarjolla olevat salaatit tuoreen raikkaina. Salaattibaarissa on jatkuva staattinen jäähdytys ja astioiden pinnoilla vaikuttaa kiertoilmajäähdytys.

Salaattivaunussa on suljettavat kannet ja ne voidaan nostaa kaasujousilla nopeasti kattauksen alkaessa. Salaattibaari on kirkkaasti valaistu LED-valoilla näyttävän esillepanon aikaansaamiseksi. Lisäksi vaunussa on lämpötilanäyttö ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tasossa optimaalisten olosuhteiden tarkkailuun kattauksen aikana.

Maksimi kapasiteetti salaattibaarivaunussa on neljä GN1/1-150 -teräsastiaa, mutta välijakajilla buffet voidaan jakaa pienempiin lohkoin. Salaattibaarivaunun alaosassa on neutraali säilytyskaappi tarvikkeiden säilyttämiseen. Vaunun toisessa päädyssä on teline krutongeille, rasioille, aterimille yms. Salaattibaarivaunua on helppo liikutella sen kierrerenkaiden ansiosta. Renkaita on neljä ja kaksi niistä on lukittavissa.

  • Kapasiteetti: 4 x GN1/1-150, voidaan jakaa pienempiin lohkoin välijakajilla
  • 4 rengasta, joista 2 lukittavissa
  • Ulkomitat telineellä: leveys 1900 mm, syvyys 799 mm ja korkeus 1013 mm
  • Teline krutongeille, rasioille, aterimille yms.
  • Sähkö: 230V/1N/50Hz, teho 0,52 kW
  • Kaasujousilla toimivat kuvut
  • Led-valaistu
  • Alaosassa säilytyskaappi

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.