Scotsman ACM 25 AE -jääpalakone, 10kg/vrk, 3,5kg säiliö, käsitäyttöinen

SKU: 1011795
MPN: ACM025AEB0600
1 197,00€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

Scotsman ACM 25 AE 6 -jääpalakone

Scotsman Gourmet Cube ACM25 -jääpalakoneella valmistat puhtaita, kuplattomia ja hitaasti sulavia jääpaloja. Jääpalakone sopii pienen kapasiteetin tuotantoon. Jääpalakoneen sisäpinnat ovat pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja. Scotmanin patentoidulla Jet Spray -teknologialla epäpuhtaudet, kuten kalkki, valutetaan jääpalaa muodostaessa irti jäästä. Jään puhtauden ansiosta Gourmet Cube -jääpaloja käytettään laajalti lääketieteellisissä tarkoituksissa.

Jääpalakone on varustettu Xsafe-puhdistusjärjestelmällä. Se on luotu torjumaan edellä mainittuja ongelmia. Sen toiminta perustuu UV-valon positiivisiin vaikutuksiin. Voimakas UV-lamppu luo reaktiivisesti rikastetun happiseoksen, jonka korkea hapetusteho eliminoi yli 99 % bakteereista, viruksista ja muista mikrobeista sekä vähentää huomattavasti homeiden, hiivojen, liman ja hajujen muodostumista.

Jääpalakoneen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen kannen oviluukku liukuu avattaessa rungon sisään tilan säästämiseksi.
Jääpalakone on varustettu ilmalauhduttimella. Jääpalakone asennettava tilaan, jossa lämpötila yli +10°C astetta.

Scotsman Gourmet Cube ACM25 -jääpalakone on erittäin taloudellinen. Se pystyy valmistamaan 10 kg:n edestä jääpaloja vuorokaudessa. Vuorokausituotto laskettu 21°C huonelämpötilassa 10°C tulovesilämpötilalla.
  • Xsafe-puhdistusjärjestelmä
  • Ilmalauhduttimella
  • Manuaalitäyttöinen, ei vesijohtoliitäntää
  • Tuotto: 10 kg/vrk
  • Säiliön kapasiteetti: 3,5 kg
  • Jääpalan koko: Medium Gourmet 20 g, halkaisija 29 mm, korkeus 34 mm
  • Vedenkulutus: 5,5 litraa/tunti
  • Sähkö: 230V/1N/50hz, teho 0,25 kW
  • Ulkomitat: leveys 386 mm, syvyys 380 mm ja korkeus 640 mm
  • Paino: 29 kg

Toimitusaika: 1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu