Sirman PD Double RR -paniniparila, uritettu kaksiosainen, paistoala 500x255mm

SKU: 1012062
MPN: PD RR-RR T
980,00€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

Sirman PD Double RR -paniniparila

Sirman PD Double RR-paniniparilla on kaksiosainen grilli, joka soveltuu lihan, kalan, munien, vihannesten, juustojen ja muiden grillattavien ruokien valmistukseen. Paniniparila on ideaali työväline täytettävien voileipien ja sämpylöiden valmistuksessa. Paniniparila on suunniteltu ja valmistettu kestämään raskasta ammattikäyttöä.

Paniniparila on helposti käsiteltävissä, sekä sijoitettavissa. Se tarjoaa ison paistopinnan ruuanvalmistukseen. Säädettävällä termostaatilla paistolevyt voidaan lämmittää 300°C asteeseen. Paniniparila voidaan ajastaa mekaanisella ajastimella.

Tämä Sirman PD Double RR -paniniparilla on varustettu urallisilla paistolevyillä. Paniniparilaan on saatavissa valurautaiset paistolevyt sileinä, sekä uritettuina tai vaihtoehtoisesti toinen uritettuna ja toinen sileänä. Valurautapinta on keraamisesti käsitelty, jonka ansiosta levyt ovat helppo puhdistaa rasvasta ja paistojämistä. Keraaminen pinta antaa myös erinomaisen lämmönjohtavuuden, sekä korkeimman mahdollisen lujuuden ja käyttöiän paistolevyille. Pinnoite auttaa kestämään myös happoja ja suolaa vastaan, sekä suojaa hapettumiselta. Ylälevyt ovat säädettävissä ja ne tasapainottavat itsensä mukautuen automaattisesti tuotteen korkeuteen.

  • Paistoala: leveys 500 mm, syvyys 255 mm
  • Molemmat paistolevyt itsenäisesti säädettävissä
  • Paistolevyt uritettu
  • Ulkomitat: leveys 515 mm, syvyys 435, korkeus 235 mm, korkeus kansi auki 620 mm
  • Sähkö: 230V/1N/50Hz, teho 3 kW
  • Valmistettu Italiassa

Toimitusaika: 1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu