Zumex Multifruit -mehustaja hedelmille & vihanneksille, musta

Tuotekoodi: 1015864
MPN: 06932
2 442,45€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Zumex Multifruit -mehustaja

Zumex Multifruit -mehustin on erittäin pitkälle kehitetty mehustin. Sillä voit puristaa hedelmistä ja vihanneksista irti kaiken mahdollisen mehun. Tämä mehustin soveltuu erityisen hyvin ravintoloiden, mehubaarien, cocktailbaarien tai pubien työvälineistöön. Mehustimella voit valmistaa mehua mm. omenoista, kiiveistä, ananaksista, porkkanoista, kurkuista, selleristä tai inkivääristä ilman hedelmälihanjäämiä. Se on myös erinomainen ratkaisu vaurioituneiden, mutta vielä käyttökelpoisten vihannesten- ja hedelmien hyödyntämiseen hävikkimehuna.

Mehustaja tarjoaa erityistä tehoa ja suorituskykyä sen käyttäjille. Harjaton moottori kestää neljä kertaa pidempään kuin tavanomaisten mehustajien moottorit. Moottorin Speed Control System -ohjausjärjestelmä auttaa säätämään juuri oikean tehon mehun valmistukseen.

Mehustamista helpottamaan Multifruit-mehustajaan on kehitetty erityinen ritilälevy, joka ohjaa hedelmät prosessoitavaksi. Käytössä on kaksi eri nopeutta koville sekä pehmeille hedelmille tai vihanneksille. Laitteen virtakytkimessä on valmiustila, joka säästää energiaa, kun laite ei ole käytössä. Laite on myös helposti puhdistettavissa sen irrotettavien osiensa ansiosta.

  • Suorituskyky: 120 kg/tunti, 1,8 litraa minuutissa
  • Kaksi tehoaluetta: 3500 kierrosta/min pehmeille hedelmille ja 4500 kierrosta/min koville vihanneksille
  • Teho: 870 W
  • Sähköliitäntä: 220-240v 50-60hz 1,8A
  • Äänitaso: alle 70 dB
  • Mehustettavien tuotteiden maksimi halkaisija 75 mm
  • Ulkomitat: leveys 29 cm, syvyys 52 cm, korkeus 51 cm
  • Jätesäiliön tilavuus: 13 litraa
  • Lisäoptiona: Countertop Kit -läpivienti työtason alla sijaitsevaan jätesäiliöön, mikä mahdollistaa jatkuvan työskentelyn.

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.