Bizerba-RST-puhdistusaine 250ml

Tuotekoodi: 1023157
MPN: 95900102250
13,03€
ALV 0%

Tilaustuote

Tuotetiedot

Korkealaatuiset koneenne ansaitsevat huolellisen puhdistuksen. Bizerban ruostumattoman teräksen puhdistusaine poistaa sormenjäljet ja muut jäljet korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja muilta metallipinnoilta vahingoittamatta niitä.


  • Erityishoito korkealaatuiselle ruostumattomalle teräkselle ja muille metallipinnoille
  • Soveltuu liha- ja luutahoille, lihamyllyille, murenninleikkureille/raaputuskoneille, hintamerkintäjärjestelmille, logistiikkajärjestelmille, automaattisille tarkkuuspunnituslaitteille, tarkastusjärjestelmille, myymälä- ja tarkkuusvaaoille, punnitusterminalille, kuormareseptoreille, pakkausjärjestelmille
  • Monikäyttöinen: poistaa sormenjäljet ja muut jäljet laitteista, kotelosta ja pinnoista, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Antaa erityisen kiillon mille tahansa metallille, myös vastaavissa kolmansien osapuolten laitteissa
  • Korkea hygieniastandardi: NSF-sertifiointi luokassa H1 Nonfood Compounds - Halal-sertifioitu - Kosher-sertifioitu
  • Erityisesti jalometallille kehitetty: nopea hoito ilman tahroja
  • Antistaattinen vaikutus estää uudelleen likaantumisen
  • Tehokas ja taloudellinen käytössä
  • Hellävarainen ja perusteellinen hoitovaikutus

MONIPUOLINEN JA KIILTÄVÄ LOPPUTULOS, SOPII MYÖS TUOTANTOLAITTEILLE

Bizerba ruostumattoman teräksen puhdistusaine vakuuttaa käytännön monipuolisuudessaan ja tuloksissaan. Se toimii erinomaisesti sekä tuotanto- että myyntialueilla: sertifioituna NSF Hygieniastandardin C1 Nonfood Compounds mukaisesti, erityispuhdistusaine voidaan käyttää huoletta kaikilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pinnoilla.


Se ei jätä naarmuja ja vain vähäisellä vaivalla saavutat johdonmukaisen kiiltävän puhtauden, mikä lisää asiakkaiden sinuun kohdistamaa luottamusta. Ruostumattoman teräksen puhdistusaine poistaa lian jättämättä jäämiä tai rasvaisuutta. Lisäksi sen antistaattiset ominaisuudet estävät pinnan nopean uudelleen likaantumisen ja ovat tehokkaita korroosiota vastaan. Hyödy Bizerba-laitteesi tehokkaasta ja arvoa lisäävästä puhdistuksesta.