Bizerba-voiteluöljy H1 400ml

Tuotekoodi: 1023154
MPN: 95900601400
17,38€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Välttämätön kaikille, jotka haluavat pitää laitteensa huippukunnossa. Tämä pitkäkestoinen voiteluöljy suojaa osia tehokkaasti ruosteelta, korroosiolta ja kulumiselta, auttaen niitä liikkumaan sulavasti erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.


  • Korkeatehoinen voiteluaine, jolla on pitkäkestoinen vaikutus säännöllisesti käytettynä
  • Soveltuu liha- ja luusahoihin, lihamyllyihin, pehmentimiin/raepaloihin, hintalaputusjärjestelmiin, tarra­tulostimiin, logistiikkajärjestelmiin, automaattisiin tarkistuspunnitukseen, tarkastusjärjestelmiin ja pakkausjärjestelmiin
  • Monikäyttöinen: tehokas voitelu ja yhdistetty hapettumisen ja korroosion suojaus, myös vertailukelpoisille kolmansien osapuolten laitteille
  • NSF – Halal – Kosher sertifioitu
  • Optimaalinen elintarvikelainsäädännön näkökulmasta: valmistettu vaarattomista materiaaleista, hajuton ja mauton
  • Optimaalinen kestävyys, jopa pakastimen palvelulämpötiloissa
  • Tehokas ja taloudellinen intensiivisen voitelun ja hoitokoostumuksen ansiosta


HELPPOKÄYTTÖINEN JA PITKÄAIKAINEN VAIKUTUS

Voiteluöljyä on uskomattoman helppo käyttää. Levitä vain muutama tippa voiteluöljyä laitteen osiin pitääksesi ne liikkumassa sulavasti ja suojataksesi ne hapettumiselta ja korroosiolta. Tulos? Sulavampi toiminta, parempi suorituskyky ja kestävämmät laitteet.


ERITYISESTI SUUNNITELTU ELINTARVIKETEOLLISUUDEN LAITTEILLE

Tämä elintarvikelaatuinen öljy on ihanteellinen kaikille elintarviketeollisuuden laitteille. Hajuton voiteluöljy on virallisesti sertifioitu National Sanitation Foundationin toimesta turvalliseksi kaikille elintarviketeollisuuden laitteille. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa voiteluöljyn pitävän laitteesi metalliosat huippukunnossa vaarantamatta turvallisuutta tai laatua.


Bizerban koneöljyvoiteluaine on erityisesti suunniteltu tarra­tulostimiin, logistiikkajärjestelmiin, liha- ja luusahoihin, lihamyllyihin, tarkistuspunnitukseen, tarkastusjärjestelmiin, pakkausjärjestelmiin ja paljon muuhun. Tämä tekee siitä välttämättömän hankinnan kaikille, jotka haluavat pitää laitteensa toimivina ja tehokkaina.