Blanco -tukikisko 325mm

Tuotekoodi: 1002705
MPN: 550650
26,84€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Blanco tukikisko 325 mm
Tukikisko ruokalan linjaston rakentamiseen. Sopii käytettäväksi Blancon GN-teräsastioiden kanssa. Tukikiskon avulla voidaan yhdistää pienemmistä GN-muodostamaan1/1 GN -kokoon tarjoilukokonaisuus.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita vastaamaan ammattikeittiöiden ruoka-aineiden säilytystarpeita.

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön vuosiksi. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. GN-astiat ovat helposti pinottavissa kauluksiensa ja huolellisesti viimeisteltyjen kulmiensa ansiosta. Ruostumaton teräs on korroosiota kestävää ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Lämpötiloja GN-astiat kestävät -40°C ja 280°C asteen väliltä. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieeniset ja helposti puhdistettavissa. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.
  • Pituus: 325 mm
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä