Eloma Genius Multi Touch 20-11 -monitoimiuuni, Autoclean, saranat oikealla

Tuotekoodi: 1004632
MPN: EL2113001-2X
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Eloma Genius Multi Touch 20-11 -monitoimiuuni

Eloma Genius MT -monitoimintauuni on ruoanlaiton tulevaisuus. Se voidaan mukauttaa leipomouuniksi tai monitoimikäyttöön. Monipuolinen uuni on suunniteltu ravintoloiden, keittiöiden ja ateriapalveluiden ammattikäyttöön. Uuni pystyy toimimaan monissa eritehtävissä kuten höyrystimenä, yhdistelmäpaistamaan, kiertoilmapaistamaan ja grillaamaan.

Laite on erittäin turvallinen käyttää, sillä se on valmistettu parhaista materiaaleista ja käynyt läpi intensiivisen laadunvalvontaprosessin turvallisen ja sulavan käyttökokemuksen takaamiseksi. Multi Touch teknologia takaa käyttäjän turvallisuuden ja sitä on tukemassa Autoclean MT -pesujärjestelmä hygienian ja turvallisen käsittelyn takaamiseksi. Turvallisuus ja hygienia korostuvat myös esimerkiksi paistokammiossa, missä ei ole saumoja lian ja epäpuhtauksien kerääntymisen välttämiseksi.

Monitoimiuunin toimintoja ohjataan uuden sukupolven kätevällä Multi Touch -kosketusnäyttöjärjestelmällä. Näyttö on korkean resoluution 7'' kokoinen näyttö ja intuitiiviseksi suunniteltu ohjausjärjestelmä tekee uunin käsittelystä yksinkertaista ja helppoa, joten käyttäjä voi huoletta keskittyä ruoanvalmistukseen. Uunissa on 400 ohjelmapaikkaa, joista jokainen voi olla jopa 20 paistovaihetta pitkä, Perusohjelmat ovat valmiiksi ohjelmoituna ja tämä sisältää muun muassa noin 80 suomenkielistä paisto-ohjelmaa, esimeriksi Cook and Hold- ja bankettiohjelmat valmiiksi ladattuina. Uunin muisti muistaa jopa 20 viimeksi käytettyä ohjelmaa ja näyttää ne pikavalintanäytössä nopeina valintoina. Kaikki toiminnot voidaan myös ajastaa ja asettaa viikkokalenteriin. Uunissa on myös sisään rakennettu automaattinen HACCP / LMHV datan tallennus yhdessä RS232 -sarjaliitännän kanssa datan ulosottoon. Ohjelmiin voidaan tehdä muutoksia myös kesken paisto-ohjelman. Painikkeita voi käyttää hanskat kädessä.

Patentoidulla Climate MT -järjestelmällä voidaan kontrolloida lämpötilaa asteen tarkkuudella ja kosteutta yhden prosenttiyksikön tarkkuudella välillä 0 - 100%. Höyrystimen avulla voidaan puolestaan vähentää paistotuotteiden painohävikkiä ja varmistaa tasainen paistotulos. Se toimii automaattisesti ja manuaalisesti ja voidaan käyttää kesken ohjelman manuaalisesti. Paisto-ohjelman loputtua höyryn ja kosteuden poisto suoritetaan ennen oven avautumista.

Uunin on mahdollista esilämmittää helposti ennen paistoa. Patentoitu Eloma MultiECO System -lämmönvaihdin pienentää uunin energiantarvetta hyödyntämällä poistolämpöä ja esilämmittää höyrystysveden ilman boileria aina 70°C asteeseen. Korkean suorituskyvyn lämmönvaihdin voi säästää jopa 16 % kokonaisenergian kulutuksesta ja 42 % vedenkulutuksesta.

Paisto-ohjelman valmistuttua magneettiovi voidaan avata yksiotteisella kahvalla, jossa on turvakytkin. Oven runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on 80 mm paksua. Ovessa on kaksoislasi-ikkuna ja se on myös pestävissä ikkunoiden välistä. Ovi on tässä mallissa ergonomisesti suunniteltu oikealla kädellä käytettäväksi.

Mallissa on Autoclean MT-pesuohjelma, jonka pesuohjelmat kestävät 20 - 160 minuuttia ja huuhteluohjelma joka kestää 3 minuuttia. Autoclean MT -pesuohjelmassa on myös mukana 15 minuutin pikapesu. Pesuohjelmat ovat täysin automaattisia ja niitä kontrolloidaan digitaalisesti. Ohjelmat ovat heti käytettävissä eivätkä vaadi ylimääräisten lisälaitteiden asentamista.  Ohjelma näyttää tietoa pesuohjelman pesuvaiheista. Pesuvaiheita on neljä; liotus, pesu, huuhtelu ja kuivaus. Ohjelma säätää uunin lämpötilan automaattisesti optimaaliseen pesun vaatimaan lämpötilaan. Järjestelmä pystyy pikajäähdyttämään kammion, jotta pesu voidaan aloittaa nopeammin. Pesu ei altista käyttäjiä kemikaaleille. Uunissa on myös sisään rakennettuna itsestään kelautuva käsihana. Lisäksi uunin rasvankeruualtaat ovat irrotettavissa tyhjennystä varten.

 • Paistolämpötila: 30°C - 300°C astetta
 • Tomintamoodit: Vario-Steaming, Steaming, Forced Steaming, Combi-Steam Cooking, Convection, LT-cooking (cook & hold), Delta-T Cooking, Baking
 • Suojausluokka: IPX 4
 • Kylmävesiliitäntä: 2 x G 3/4A
 • Viemäröinti: halkaisija 50 mm
 • Sähköliitäntä: 400V/3N/50 Hz; 45,0 kW, 3 x 80 ampeeria (saatavilla myös 34 kW, 3 x 63 ampeeria)
 • Kapasiteetti: 20 x GN 1/1-65 -teräsastiaa, 6 x kanaritilää
 • Johdeväli: 67 mm
 • Vaunutäyttöinen
 • Autoclean -sisäänrakennettu pesuohjelmisto
 • Multi Touch -käyttöyksikkö
 • Tilaa jopa 400:lle paisto-ohjelmalle, joissa voi olla 20 paistovaihetta, ensiasennettuna n. 80 suomenkielistä paisto-ohjelmaa
 • HACCP / LMHV datan tallennus, RS232 sarjaliitäntä
 • Ulkomitat: leveys 1030 mm, syvyys 875 mm ja korkeus 1941 mm
 • Paino: 295 kg
 • Valmistusmaa: Saksa

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.