Frymaster FPRE217-2RBLCSE -rasvakeitin, oikea

Tuotekoodi: 1014860
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Frymaster FPRE217-2RBLCSE -rasvakeitin

Frymasterin sähkökäyttöiset rasvakeittimet ovat alansa johtavia laitteita tehokkuudeltaan, käyttömukavuudeltaan ja huollettavuudeltaan. Tilavan paistoaltaan ansiosta rasvakeitin soveltuu korkean tuotantokapasiteetin ravintoloihin. Rasvakeitin ylittää ENERGY STAR® -standardin energiansäästövaatimukset.

Digitaalinen ohjainyksikkö tekee rasvakeittimistä helppokäyttöisiä. Se ilmaisee lämpötilan selkeästi valaistulla digitaalinäytöllä celsius- ja fahrenheitarvoilla. Lämpötermostaatti reagoi nopeasti annoskuormiin ja takaa öljyn tarkan lämpötilan, mikä pidentää öljyn käyttöikää ja mahdollistaa laadukkaiden ja hyvänmakuisten ruokien valmistuksen. Rasvakeittimessä on myös automaattiset korinnostimet helppoa käyttöä varten.

Rasva-altaan suuri kylmä vyöhyke ja eteenpäin kalteva pohja auttavat keräämään ja poistamaan epäpuhtaudet paistoaltaasta, mikä edesauttaa öljynlaatua ja tukee rutiinipuhdistuksia. Sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä suodattaa epäpuhtauksia enintään neljästä paistoaltaasta. Suodatinjärjestelmän takahuuhtelu ominaisuus poistaa epäpuhtaudet helposti ja perusteellisesti etutyhjennysventtiilin kautta.
 
  • Rasva-allas (jaettu) + rasva-allas (kokonainen), 4 koria
  • Tilavuus: 2 x 11-13 litraa (jaettu), 22 - 26 litraa (kokonainen)
  • sähköliitäntä 400/3/50; 2 x 17 kW
  • Ohjelmoitava: 6 tuotetta per kori
  • Korinnostimet
  • Automaattinen öljynsuodatus
  • Ulkomitat: 797 mm x 787 mm x 1153 mm (pyörillä 1364 mm)

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa, hinta on laskettu usd 1,10 kurssilla ja laskutus perustuu aina tuotteen maahantulopäivän kurssiin

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.