Scotsman RB 400 S -säiliökärry, kapasiteetti: 200 kg

Tuotekoodi: 1014171
MPN: 4009410 SS
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Scotsman RB 400 S -säiliökärry

Scotsman RB 400 on sulavalinjainen jääsäiliökärry Scotsmanin modulaarisille jääpala- ja hilekoneille. Jääsäiliö on kestävää ruostumatonta terästä, joka kestää hyvin korroosiota vastaan. Jääsäiliö on eristetty luotettavalla polyuretaaanieristyksellä. Korroosiota kestävä Polyuretaanisisäpinta on helposti puhdistettavissa, sillä sen kulmat ovat pyöristetty ja se kestää naarmuja jääkauhasta. Lisäksi jääsäiliön sisäpinnat on pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja.

Jääsäiliön kalteva etuosa antaa hyvän ulottuvuuden ja helpottaa jään käsittelyä. Helppokäyttöisyyden mahdollistaa kannenen liukuovet. Kannessa on tiivisteet jään sulamisen hidastamiseksi ja estää jään pilaantumisen kuljetuksen aikana. Jääsäiliön sisäiset jäänohjaimet parantavat jään levittämistä maksimoiden säiliön tilankäytön. Jääsäiliön tyhjennysputki pyörii 360 asteen ympäri mahdollistaen säiliönpohjan sulavesien valumisen poistoventtiiliin. Jääsäiliötä on helppo liikutella neljän nailonpyörän ansiosta, joista kaksi on kääntyviä. 

  • Täyttöjalusta hankittava erikseen
  • Säiliön kapasiteetti: 200 kg
  • Ulkomitat: leveys 673 mm, syvyys 1011 mm, korkeus 985 mm
  • Paino: 53 kg

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.