Scotsman SIS 300 -jääsäiliö, säiliö ja jalusta

Tuotekoodi: 1011866
MPN: SCSIS3000000000
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Scotsman SIS 300 -jääsäiliö

Scotsman SIS 300 on jäänvarastointi järjestelmä, johon kuuluu jalusta jääsäiliöllä ja jääsäiliökärry. Se soveltuu jääpalojen- ja hileen säilömiseen. Jääsäiliökärryn avulla jäätä voidaan helposti kuljettaa varastotiloista tuotantotiloihin. Scotsman SIS 300 on yhteen sopiva Scotsmanin modulaaristen jääkoneiden kanssa.

Raskasta käyttöä kestävä jalusta ja sen jääsäiliön ovat valmistettu korroosiota kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Jääsäiliö on eristetty luotettavalla polyuretaaanieristyksellä. Polyuretaani mahdollistaa jään pitkäaikaisen säilömisen vähentämällä jäänsulamista. Korroosiota kestävä Polyuretaanisisäpinta on helposti puhdistettavissa, sillä sen kulmat ovat pyöristetty ja se kestää naarmuja jääkauhasta. Lisäksi jääsäiliön sisäpinnat on pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja. Jalustan jalkaosat ovat kuormitusta kestävät, säädettävät ja ne ovat laipalliset tasapainoa, sekä korkeudensäätöä varten. Jääsäiliössä on kahdensuuntainen vedenpoistoventtiili, joka toimii sekä jalustan että kärry säiliöille, poistaen sulavedet.

Jääsäiliöjalusta toimii painovoiman avulla; sen giljotiiniluukku avautuu säiliöpohjasta valuttaen jäätä alla olevaan jääkärryyn. Jään valutusprosessia käyttämällä mukana tulevaa jäämelaa. Jääsäiliön kannet on jousikuormitettu turvallista käyttö ja tiiveyttä varten. Saranalliset kannet ovat tehty kestävästä ja kevyestä muovist, joka kestävät raskasta käyttöä vaativassa työympäristössä. Jään tarkkailuun ja melontaan tarkoitetut tarkistusikkunat helpottavat käyttöprosessia.

Jääsäiliökärryt liikkuvat vaivattomasti pyörillä ja tarjoavat korkean hygieniatason jäälle. Jääsäiliökärryssä on myös polyuretaanisisäpinta. Vaunuissa on automaattisen hilekoneen virrankatkaisin, sekä vaunun poisottamisen tunnistamiseksi. Vaunujen pohjassa on oma poistoventtiili sulamisvedelle. Erilliset automaattianturit vaunun ja säiliön täyttymisille.
 
  • Yhteensopiva Scotmanin modulaaristen jääkoneiden kanssa.
  • Kärryn kapasiteetti: 73 kg
  • Jääsäiliön kapasiteetti: 137 kg
  • Jalustan ulkomitat: leveys 885 x syvyys 1025 x korkeus 1332 mm
  • Kärryn ulkomitat: leveys 850 x syvyys 1175 x korkeus 883 mm
  • Jalustan paino: 120 kg


SOPIVUUS

 
säiliöSopivuusJääkone
SIS 300N 622-922
MFN 46-47-56
MF 26-36-46-47-56-57-58-59
MAR 56-76-78-79
 Vaatii asennuksen

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.