VLE1600/12+1 GN-kylmävetolaatikosto 1600x620x870mm

Tuotekoodi: 1001243
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Kylmävetolaatikosto VLE1600/12+1 GN

Suomessa valmistettu kylmävetolaatikosto, joka soveltuu ammattikeittiöiden vaativiin olosuhteisiin. Laatikosto on rakenteeltaan modulaarinen ja se mahdollistaa käyttäjän tarpeiden huomioimisen, lisäksi modulaarisen rakenteen ansiosta käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää tehokkaasti. Kylmävetolaatikosto on GN-astioille mitoitettu.

Kylmävetolaatikosto on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on helposti puhtaana pidettävä. Laatikoston runkorakenne on erittäin hyvin kulutusta kestävää. Kylmävetolaatikoston laatikot ovat myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja liikkuvat tukevilla kuulalaakeroiduilla teleskooppikiskoilla. Laatikot ja teleskooppikiskot voidaan helposti irrottaa puhdistuksen ajaksi. Laatikostossa on hygieeniset, kestävät ja helposti puhtaana pidettävät magneettitiivisteet kylmäkaulusten runkoon saumoihin jäävien epäpuhtauksien ja rikkoutumien minimoimiseksi. Laatikoston rungossa on puhdistusta helpottava siivoustila.

Kylmälaatikoston jäähdytyskoneistossa on ominaisuuksina automaattinen sulatus ja sulaveden haihdutus, lisäksi jäähdytyskoneisto on irrotettavissa. Kylmälaatikoston lämpötilaa hallitaan elektronisella termostaatilla. Lämpötilaa on helppo seurata selkeälukuisen digitaalilämpömittarin avulla.

  • Kapasiteetti: 12 x GN 1/1-150 mm + 1 X GN 1/1-200 mm
  • Ulkomitat: leveys 1600 mm, syvyys 620 mm, korkeus 870 mm
  • Sähkö: 230V/1N/50hz
  • Kylmäaine R290 (GWP3)

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.