Wessamat C 103 -jäänmurskain, 3kg/min

Tuotekoodi: 1015030
MPN: 1005
1 159,12€
ALV 0%

Tilaustuote

Tuotetiedot

Wessamat C 103 -jäänmurskain

Helppokäyttöinen kompakti jäänmurskain ammattikäyttöön. Gastronomisen sonnittelunsa ansiosta Wessamat-jäänmurskain sopii erinomaisesti baareihin ja ravintoloihin.

Jääpalat syötetään jäänmurskaimeen yläkannen luukusta ja ne päätyvät sisäänrakennettuun myllyyn, joka musertaa jään. Murskattu jää tulee alaluukusta ulos jäälaatikkoon, josta jää voidaan tarjoilla suoraan tuoreena.

Wessamat-jäänmurskain voi käyttää jääpaloja kaikista tunnetuista jääkonemalleista. Kaiken malliset jääkuutiot sopivat, kunhan ne eivät ole pakastettuja.

Runko on tehty ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee jäänmurskaimesta helppohoitoisen. Jäänkeräyslaatikko on tehty elintarvikekäyttöön sopivasta muovista.

  • Kapasiteetti: 3 kg/min
  • Tilavuus: 1 kg
  • Mitat: leveys 180 mm, syvyys 330 mm, korkeus 320 mm
  • Paino: 10 kg
  • Sähköliitäntä: 230V/1/50Hz/ 150W

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.