illy espressopod, intenso 12x131g, 18 kapselia

SKU: 1007589
MPN: 7999
99,12€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

illy Espressopod Intenso | Vain parasta kahvia kahvinystäville
Maista italialaista premium-luokan illy-kahvia ja mullista kahvielämyksesi makujen sinfonialla, joka on luotu yli 80 vuoden kokemuksella. illy-kahvit ovat sekoitus yhdeksää parasta laatua olevaa arabian kahvipapua neljältä eri mantereelta. Pavut ovat tarkasti valittuja ja ostettu suoraan parhaimmilta viljelijöiltä, mikä takaa kahvin tuoreuden. Kahvi on maultaan samettisen rikas ja täyteläinen.

Ainutlaatuinen illyn standardin mukainen maku, aromi ja koostumus saadaan aikaan kahdeksankymmenen vuoden kokemuksella kahvipapujen botaniikasta ja kemiasta, sekä vertaansa vailla olevan paahtotaidon avulla. Menestyvän konseptin takana on omistaja suvun yrittäjyys ja intohimo uraauurtavien innovaatioiden ja teknologioiden edelläkävijänä.

Tuore maku, koostumus ja aromi saadaan säilymään ammattitaitoisen paahdon ja jäähdytyksen jälkeen pakkaamalla kahvi ilmatiiviiseen paineistettuun pakkaukseen.
  • Kahvipaketti sisältää 18 kahvipodia
  • Tummapaahdettu
  • Myyntierä sisältää 12 pakettia
Ainesosat: arabica-kahvi 100%
Ingredienser: arabica-kaffe 100%
Säilytys auringolta suojattuna kuivassa ja viileässä tilassa./Förvaring i en torr och sval plats, täckt från direkt solljus.
Valmistusmaa Italia/Ursprungsland Italien
Valmistuttaja/Producerad för: illycaffè s.p.a., Via Flavia 110, 34147 Trieste, Italy
Maahantuoja/importör Dayton Oy, Tikkurilantie 136, 01510 Vantaa

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu