Bizerba-näytönpuhdistusaine 250ml

Tuotekoodi: 1023123
MPN: 95900301201
11,59€
ALV 0%

Tuotetta ON VARASTOSSA

Tuotetiedot

Huolehdi, puhdista ja desinfioi vain yhdellä tuotteella - Bizerba-näytönpuhdistusaine tekee tämän mahdolliseksi. Käytettynä Bizerba-mikrokuituliinan kanssa, joka on pestävä ja siten uudelleenkäytettävä, se poistaa rasvaa ja lian sormenjälkiä jättämättä jäämiä.


  • Monikäyttöinen soveltuvuus: hygieeninen puhdistus ja desinfiointi TFT- ja LCD-näytöille tai kosketusnäytöille.
  • Sopii myymälävaakoihin, hintalaputusjärjestelmiin, etikettitulostimiin, logistiikkajärjestelmiin, automaattisiin punnitukseen, tarkastusjärjestelmiin, kompaktiin ja tarkkaan vaa'oihin, punnitusterminaaleihin, pakkausjärjestelmiin
  • Korkea hygieniastandardi: NSF-sertifiointi, Halal-sertifioitu, Kosher-sertifioitu
  • Käytä puhdistusliinan kanssa, älä suihkuta puhdistusainetta suoraan vähittäismyymälöiden vaakojen kosketusnäytölle.
  • Optimaalinen käyttö korkealaatuisen Bizerba-mikrokuituliinan kanssa: pehmeä, nukaton, imukykyinen ja pestävä 40 °C:ssa
  • Tehokas ja taloudellinen.


HELPPOKÄYTTÖINEN JA TEHOKAS

Puhdistusaineella on antistaattinen vaikutus, se suojaa pintaa ja auttaa pitämään sen puhtaana uudelleen likaantumasta vastaan. Verrattuna pintaa suojaamattomien puhdistusaineisiin, Bizerba-näytönpuhdistusaineen suorituskyky on selvästi perusteellisempi ja voimakkaampi. Saavuta puhdas ilme, ilman huolia, tuotanto- ja myyntialueillasi. Toisenakin etuna on se, kuinka helppoa sitä on käyttää ̶ vain pyyhkäisy kuituliinan kanssa. Puhdista näyttö hygieenisesti, nopeasti ja vähimmällä vaivalla.


ERITYISESTI SUUNNITELTU ELINTARVIKETEOLLISUUDEN LAITTEILLE

Tämä näyttöpuhdistusaine on virallisesti sertifioitu National Sanitization Foundationin toimesta turvalliseksi kaikille elintarviketeollisuuden laitteille, mikä tekee siitä ihanteellisen muovipinnoille.


Suunniteltu erityisesti myymälävaa'oille, hintamerkintäjärjestelmille, etikettitulostimille, lämpötulostimille, kuittitulostimille, logistiikkajärjestelmille ja pakkausjärjestelmille, tämä tulostuspään puhdistussarja on välttämätön kaikille, jotka haluavat pidentää laitteistonsa käyttöikää.