RST-työpöytä liukuovilla, mittatilaustyö

Tuotekoodi: 1014150
1 034,00€
ALV 0%
(0) Ei arvioita saatavilla

Tilaustuote

Tuotetiedot

RST-työpöytä liukuovilla

Työpöytä on tehty korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Pöydän pinta on vahvistettu kehyksellä kestämään vilkkaan keittiön toimintaa, lisäksi pöydän alahylly on vahvistettu. Pöytälevy ja alahylly ovat 40 mm paksuudeltaan. Pöytiä on mahdollista tilata samaan hintaan joko taustakorotuksella (52 mm) tai ilman. Pöydän jalat on tehty 40 x 40 mm neliöputkesta, lisäksi jalkojen korkeutta voidaan säätää 50 mm laajuudella.

Pyydä tarjous "lisää tarjoukselle" -painikkeen kautta. Täytä tilauslomakkeeseen toiveittesi mukaan pöydän mitat ja ominaisuudet. Tämän jälkeen otamme yhteyttä tilauksen varmistamiseksi ja ilmoitamme hinnan. Lopulliseen hintaan vaikuttavat pöydän mitat ja valittavat lisäominaisuudet.

Lisäominaisuudet:
  • Lisähylly
Pöydän mitat: 
  • Leveys: 600 mm, 650 mm tai 700 mm
  • Pituus: 1000 mm - 2000 mm

Toimitusaika: 1-5 päivää jos varastossa, 8-15 viikkoa tehtaalta

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Arvostelut

Ei arvioita saatavilla

Arvostele ensimmäisenä Kirjoita arvostelu