Salaattibaari 14xGN1/1

Tuotekoodi: 1014163
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Salaattibaari, 14 x GN 1/1

Salaattibaari, joka soveltuu ruokapaikkojen, noutopöytien tai kauppojen take away-salaattipöydäksi tuoreiden salaattien esillepanoon. Salaattibaari toimii kylmäkierrolla ja pitää tarjolla olevat salaatit tuoreen raikkaina. Salaattibaarissa on jatkuva staattinen jäähdytys ja astioiden pinnoilla vaikuttaa molemminpuolinen keskeltä imevä kiertoilmajäähdytys.

Salaattibaarissa on kirkkaasti valaistu LED-valoilla näyttävän esillepanon aikaansaamiseksi. Lisäksi salaattibaarissa on lämpötilanäyttö ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tasossa optimaalisten olosuhteiden tarkkailuun kattauksen aikana. Salaattibaarissa on myös roiskesuojat hygienia ja siisteyden ylläpitämiseksi.

Maksimi kapasiteetti salaattibaarissa on 14 x GN1/1-100 -teräsastiaa, mutta välijakajilla buffet voidaan jakaa pienempiin lohkoin. Jakamalla tila pienempiin lohkoin on mahdollista saada tarjoilupaikat maksimaalinen 84. tuotteen valikoima tarjoiltavaksi salaattibaarilla.

  • Kapasiteetti: 14 x GN1/1-100, voidaan jakaa pienempiin lohkoin välijakajilla aina 84:lle tuotteelle
  • Ulkomitat: leveys 2718 mm, syvyys 1452 mm ja korkeus 1450 mm
  • Sähkö: 230V/1N/50Hz, teho 0,95 kW
  • Led-valaistu
  • Päällä roiskesuojat

Asennustieto: iso tuote, ei mahdu välttämättä ovista, voi vaatia erityisjärjestelyitä kuljetukseen

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.