Scotsman MXG-L 438 WS -jääpalakone, 170kg/vrk

Tuotekoodi: 1011828
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Scotsman MXG-L 438 WS -jääpalakone


Suurituottoisella Scotsman MXG-L 438 WS -jääpalakoneella valmistat puhtaita, kuplattomia ja hitaasti sulavia jääpaloja. Jääpalakone sopii suuren kapasiteetin tuotantoon. Jääpalakoneen sisäpinnat ovat pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja. Scotmanin patentoidulla Agion -teknologialla estetään mikrobien kasvu ja tehdään jäästä puhtaampaa ja pitkäkestoisempaa. Jään puhtauden ansiosta Gourmet Cube -jääpaloja käytettään laajalti lääketieteellisissä tarkoituksissa.

Jääpalakone on varustettu Xsafe-puhdistusjärjestelmällä. Se on luotu torjumaan edellä mainittuja ongelmia. Sen toiminta perustuu UV-valon positiivisiin vaikutuksiin. Voimakas UV-lamppu luo reaktiivisesti rikastetun happiseoksen, jonka korkea hapetusteho eliminoi yli 99 % bakteereista, viruksista ja muista mikrobeista sekä vähentää huomattavasti homeiden, hiivojen, liman ja hajujen muodostumista.

Jääpalakoneen runko on valmistettu korroosiota kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Jääpalakone on varustettu ilmalauhduttimella. Jääpalakone asennettava tilaan, jossa lämpötila yli +10°C astetta.

Jääpalakone antaa operatiivista informaatiota varoitusvaloilla. Se viestii ennakoivia häälytyksiä ja nopeita diagnooseja valoillaan. Laitteen puhdistus ja huoltotyöt onnistuvat helposti ja nopeasti avattavissa olevan etupaneelin ansiosta muutamassa minuutissa. Laitteen ylläpito on muutenkin helppoa, sillä pumppu ja vesijakelin irrotettavissa käsin pesemistä varten, lisäksi ilmasuodatin on irrotettavissa käsin puhdistamista varten.

Scotsman MXG 438 WS -jääpalakone on erittäin taloudellinen ja sen jääpalojen koko on vaihdettavissa kahden erikoon välillä. Se pystyy valmistamaan 170 kg:n edestä jääpaloja vuorokaudessa. Tuotto jopa alle 19kw/h per 100kg jääpaloja. Vuorokausituotto laskettu 21°C huonelämpötilassa 10°C tulovesilämpötilalla.


  • Xsafe-puhdistusjärjestelmä
  • Vesilauhdutus, vedenkulutus 106,3 L/h, vesiliitäntä 2 x kylmävesi ¾ (lauhdevesi voi olla kiintesitövesi)
  • Asennus: poisto lattiakaivoon, vesiliitäntä 2 x kylmävesi ¾ (lauhdevesi voi olla kiintesitövesi), asennus yli 10°C tilaan
  • Tuotto: 170 kg/vrk
  • Jääpalan koko: Ø 38 x 41 mm
  • Sähkö: 230V/1N/50hz, 1400W
  • Energiankulutus: 20,4 kWh/100 Kg
  • Ulkomitat: leveys 773 mm, 705 mm ja korkeus 721 mm
  • Paino: 73 kg


Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää 
toimitusehdoista.