Sushibuffetvaunu 5xGN1/1, laskettavat luukut

Tuotekoodi: 1014075
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Sushibuffetvaunu, 5 x GN 1/1

Sushibuffetvaunu, joka soveltuu ruokapaikkojen, noutopöytien tai kauppojen take away-sushipöydäksi tuoreiden salaattien esillepanoon. Sushibaari toimii kylmäkierrolla ja pitää tarjolla olevat salaatit tuoreen raikkaina. Sushibaarissa on jatkuva staattinen jäähdytys ja astioiden pinnoilla vaikuttaa kylmäpuhallus.

Sushivaunussa on suljettavat kannet ja ne voidaan nostaa kaasujousilla nopeasti kattauksen alkaessa. Sushibaari on kirkkaasti valaistu LED-valoilla näyttävän esillepanon aikaansaamiseksi. Lisäksi vaunussa on lämpötilanäyttö ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tasossa optimaalisten olosuhteiden tarkkailuun kattauksen aikana.

Maksimi kapasiteetti sushibaarivaunussa on viisi GN1/1-150 -teräsastiaa, mutta välijakajilla buffet voidaan jakaa pienempiin lohkoin. Sushibuffetvaunun alaosassa on neutraali säilytyskaappi tarvikkeiden säilyttämiseen. Vaunun molemmissa päädyssä on teline krutongeille, rasioille, aterimille yms. Sushibuffetvaunua on helppo liikutella sen kierrerenkaiden ansiosta. Renkaita on neljä ja kaksi niistä on lukittavissa.

  • Kapasiteetti: 5 x GN1/1-150, voidaan jakaa pienempiin lohkoin välijakajilla
  • 4 rengasta, joista 2 lukittavissa
  • Ulkomitat telineellä: leveys 2600 mm, syvyys 799 mm ja korkeus 1013 mm
  • Teline molemmissa päädyissä krutongeille, rasioille, aterimille yms.
  • Sähkö: 230V/1N/50Hz, teho 0,55 kW
  • Kaasujousilla toimivat kuvut
  • Led-valaistu

Asennustieto: ei vaadi asennusta ennen käyttöä

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.