Scotsman MF 36 AS Jäähilekone, 195kg/vrk, R134a

Tuotekoodi: 1011814
MPN: SCMF0036AXM0600
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Scotsman MF 36 AS -jäähilekone

Scotsman MF 36 AS -jäähilekoneella valmistat puhdasta ja pitkään kestävää jäähilettä. Jäähilekone soveltuu suuren kapasiteetin tuotantoon. Se voi toimia kellon ympäri 24 tuntia vuorokaudessa ja se sisäpinnat ovat pinnoitettu antimikrobisiksi, eikä tuota epämiellyttäviä hajuja. Jäähilekoneeseen on myös integroitu UV-valo, minkä avulla tuhotaan bakteerijämät, ja lisäksi kenno pysyy puhtaana pesuautomatiikan auto-rinse-kierron avulla.

Jäähilekone on varustettu Xsafe-puhdistusjärjestelmällä. Se on luotu torjumaan edellä mainittuja ongelmia. Sen toiminta perustuu UV-valon positiivisiin vaikutuksiin. Voimakas UV-lamppu luo reaktiivisesti rikastetun happiseoksen, jonka korkea hapetusteho eliminoi yli 99 % bakteereista, viruksista ja muista mikrobeista sekä vähentää huomattavasti homeiden, hiivojen, liman ja hajujen muodostumista.

Jäähilekoneen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä yhdessä höyrystimen ja kairan kanssa. Sen kansi on abs-muovia. Jäähilekoneen kaikki seinät ovat erikseen irrotettavissa huollon ja puhdistuksen ajaksi, mikä nopeuttaa ja helpottaa koneen ylläpitoa. Laitteen vaihteisto on itsevoiteleva. Jäähilekone on varustettu ilmalauhduttimella, sitä on myös saatavissa vesilauhduttimella.

Elektronisen ohjausyksikön avulla hallitaan koneen toimintaa vaihtelevissa lämpötiloissa eri vuodenaikoina. Jääpalakone on myös liitettävissä keskuskoneelliseen kylmäjärjestelmään.

Scotsman MF -jäähilekone on erittäin taloudellinen. Se pystyy valmistamaan 195 kg:n edestä jäähilettä vain 10 kWh:lla sähkötehoa. Maksimikapasiteetit on laskettu 21°C huoneenlämmössä, sekä 10°C tulovesilämpötilan mukaan.

  • Xsafe-puhdistusjärjestelmä
  • Ilmalauhduttimella
  • Säiliö hankittava erikseen
  • Asennus: poisto lattiakaivoon, kylmävesisyöttö 3/4'', asennus yli 10°C tilaan
  • Tuotto: 195 kg/vrk
  • Vedenkulutus: 7 litraa/tunti
  • Sähkö: 230V/1N/50hz
  • Energiankulutus: 12,5 kWh/100 kg
  • Ulkomitat: leveys 563 mm, syvyys 536 mm ja korkeus 531 mm
  • Paino: 49 kg

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.