Scotsman MF 66 ASRC -jäähilekone, 1050kg/vrk, ilman lauhdutinta

Tuotekoodi: 1011821
MPN: SCMF0066ASK26RC
Kysy lisää: myynti@dayton.fi

Tuotetiedot

Scotsman MF 66 ASRC -jäähilekone

Scotsman MF 66 ASRC - jäähilekoneella valmistat puhdasta ja pitkään kestävää jäähilettä. Jäähilekone soveltuu suuren kapasiteetin tuotantoon. Se voi toimia kellon ympäri 24 tuntia vuorokaudessa ja se sisäpinnat ovat pinnoitettu antimikrobisiksi, eikä tuota epämiellyttäviä hajuja. Jäähilekoneeseen on myös integroitu UV-valo, minkä avulla tuhotaan bakteerijämät, ja lisäksi kenno pysyy puhtaana pesuautomatiikan auto-rinse-kierron avulla.

Jäähilekone on varustettu Xsafe-puhdistusjärjestelmällä. Se on luotu torjumaan edellä mainittuja ongelmia. Sen toiminta perustuu UV-valon positiivisiin vaikutuksiin. Voimakas UV-lamppu luo reaktiivisesti rikastetun happiseoksen, jonka korkea hapetusteho eliminoi yli 99 % bakteereista, viruksista ja muista mikrobeista sekä vähentää huomattavasti homeiden, hiivojen, liman ja hajujen muodostumista.

Jäähilekoneen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä yhdessä höyrystimen ja kairan kanssa. Sen kansi on abs-muovia. Jäähilekoneen kaikki seinät ovat erikseen irrotettavissa huollon ja puhdistuksen ajaksi, mikä nopeuttaa ja helpottaa koneen ylläpitoa. Laitteen vaihteisto on itsevoiteleva.

Elektronisen ohjausyksikön avulla hallitaan koneen toimintaa vaihtelevissa lämpötiloissa eri vuodenaikoina. Jääpalakone on myös liitettävissä keskuskoneelliseen kylmäjärjestelmään.

Scotsman MF -jäähilekone on erittäin taloudellinen. Se pystyy valmistamaan 100 kg:n edestä jäähilettä vain 10 kWh:lla sähkötehoa. Maksimikapasiteetit on laskettu 10°C huoneenlämmössä, sekä 10°C tulovesilämpötilan mukaan.

  • Xsafe-puhdistusjärjestelmä
  • Ilman Ilmalauhdutinta
  • Asennus: poisto lattiakaivoon, kylmävesisyöttö 3/4'', asennus yli 10°C tilaan
  • Tuotto: 1050 kg/vrk
  • Vedenkulutus: 32 litraa/tunti
  • Sähkö: 400V/3N/50hz
  • Energiankulutus: 10 kWh/100 kg
  • Ulkomitat: leveys 1065 mm, syvyys 698 mm ja korkeus 850 mm
  • Paino: 179 kg

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.